GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Herroepingsbeleid

U heeft het recht om deze overeenkomst binnen veertien dagen zonder opgave van redenen te annuleren. De annuleringstermijn is veertien dagen vanaf de dag waarop u of een door u genoemde derde partij, die niet de vervoerder is, de goederen in bezit heeft genomen. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons op de hoogte brengen,

NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165, Huis E
13053 Berlijn
Fax: 030 555 788 999
E-mail: bestelling@norsan.nl

door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief per post, of e-mail) van uw beslissing om dit contract op te zeggen. Om aan de annuleringstermijn te voldoen, is het voldoende dat u uw kennisgeving van de uitoefening van uw annuleringsrecht verzendt voordat de annuleringstermijn is verstreken.

Gevolgen van annulering

Als u dit contract herroept, betalen wij u alle van u ontvangen betalingen terug, inclusief de leveringskosten (met uitzondering van de extra kosten die voortvloeien uit uw keuze voor een andere leveringswijze dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering), zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing om dit contract te herroepen. Voor deze terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders met u overeengekomen; in geen geval worden u kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling. We kunnen de terugbetaling achterhouden totdat we de goederen hebben teruggekregen of totdat u hebt aangetoond dat u de goederen hebt teruggezonden, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.

U moet de goederen onmiddellijk aan ons retourneren en in ieder geval niet later dan veertien dagen na de datum waarop u ons op de hoogte heeft gesteld van de annulering van dit contract:

NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165, Gebouw E
13053 Berlijn

worden teruggezonden of overhandigd. De termijn is in acht genomen als u de goederen verzendt voordat de termijn van veertien dagen is verstreken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00