GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Verzending & levering

Verwerkingstijd van bestellingen:

We doen ons best om aan uw wensen te voldoen en het verzendproces snel in gang te zetten. Levering gebeurt per post via DHL. De producten worden afgeleverd op het door de klant opgegeven afleveradres, tenzij anders aangegeven. Houd er rekening mee dat uw pakket vanuit Berlijn wordt verstuurd. Alle bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen verwerkt (behalve in het weekend en op feestdagen) na ontvangst van de e-mail met de orderbevestiging en ontvangst van de betaling.

Leveringen naar Polen, Italië, Frankrijk en Zwitserland zijn helaas niet mogelijk via onze Nederlandse website (norsan.nl). Als u onze producten vanuit deze landen wilt bestellen, ga dan naar de betreffende internationale site en bestel daar (in Zwitserland is dat de site van onze distributiepartner):

Leveringstarieven en Berekeningen:

  • Verzendkosten: De verzendkosten bedragen €5,5 (inclusief 9% BTW) voor leveringen vanuit Berlijn naar Nederland.
  • Gratis Verzending: Bestellingen van meer dan €49 komen in aanmerking voor gratis verzending naar Nederland.

Status van Bestelling Controleren: Klanten ontvangen een e-mailmelding zodra de bestelling is verzonden, inclusief een trackingnummer om de status te controleren. Het kan tot 48 uur duren voordat de trackinginformatie beschikbaar is. Als de bestelling niet binnen 7 dagen na ontvangst van de leveringsbevestiging is ontvangen, kan de klant contact opnemen met onze klantenservice voor assistentie.

Retourbeleid: Retourzendingen worden geaccepteerd tot 14 dagen na levering, op voorwaarde dat het artikel ongebruikt en in originele staat is. Het volledige bedrag van de bestelling plus verzendkosten wordt terugbetaald. In het geval van beschadigde leveringen, kan de klant contact opnemen met onze klantenservice met het ordernummer en foto’s van het beschadigde product voor verdere assistentie.

Voor verdere vragen of assistentie kunt u contact met ons opnemen via: bestelling@norsan.de.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00