GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Certificaten

Certificaten

Friend of the Sea (FOS) gecertificeerd

NORSAN visolie en kabeljauwolie is FOS gecertificeerd en wordt verkregen uit vis die afkomstig is uit wateren die door FOS als duurzaam gecertificeerd zijn. Met de Friend of the Sea (FOS) certificering wordt onze bijdrage aan de bescherming van het milieu en vooral de wereldzeeën bevestigd door een gerenommeerde objectieve testorganisatie.

Friend of the Sea is een internationaal gerespecteerde non-profitorganisatie die zich inzet voor het behoud van het wereldwijde mariene milieu. FOS leidt belangrijke certificeringsprojecten die de duurzaamheid van visserijen en omega-3 visolieproducten verifiëren.

NORSAN zorgt ervoor dat aan de volgende criteria wordt voldaan:

  • Onze producten zijn afkomstig van visbestanden die niet overbevist worden
  • Preventie van visserijpraktijken met bijvangst van bedreigde soorten
  • Vermindering van visserijpraktijken die een impact hebben op het ecosysteem
  • De productie is energie-efficiënt
  • Bedrijfspraktijken omvatten hoge normen van sociale verantwoordelijkheid

IFOS gecertificeerd

IFOS-certificering (The International Fish Oil Standards Program) is een onafhankelijk test- en certificeringsprogramma voor visoliën. IFOS stelt wereldwijd de hoogste normen voor zuiverheid, effectiviteit en versheid. Omega-3 supplementen worden beoordeeld op basis van 5 criteria. Onze NORSAN visoliën voldoen volledig aan al deze criteria. Daarom heeft IFOS aan al onze vloeibare visoliën en capsules het hoogste keurmerk toegekend.

Milieucertificaat

Elk productieproces en elke dienst heeft een impact op het milieu: er worden energie, grondstoffen en water verbruikt, en er ontstaan CO2 en andere uitlaatgassen en afval als ongewenste bijproducten. Der Grüne Punkt bepaalt de milieubalans door het energie- en grondstoffenverbruik en de hoeveelheid emissies die tijdens de afzonderlijke recyclingprocessen vrijkomen te berekenen.

In dit Grüner Punkt Umweltzertifikat kunt u zien hoeveel CO2 we in 2023 hebben kunnen helpen afvangen.

Nr. 1 in Duitse apotheken

In de Duitse apotheken staan de producten van NORSAN op de eerste plaats in de categorie omega-3 oliën en capsules.

Superior Taste Award

NORSAN oliën behaalden zeer goede resultaten in de Superior Taste Award voor fantastische smaak.

Kölner Liste®

De Kölner Liste® bevat voedingssupplementen met een minimaal dopingrisico. NORSAN-producten staan ook op de Kölner Lijst.

GOED-lid en gecertificeerd

GOED is de wereldwijde organisatie voor EPA en DHA Omega-3. De missie is om de inname van EPA en DHA Omega-3 vetzuren te verhogen en ervoor te zorgen dat gecertificeerde leden kwaliteitsproducten produceren die consumenten kunnen vertrouwen. Wij zijn sinds 2019 een trots lid van GOED en onze producten worden regelmatig gecontroleerd op kwaliteit en zuiverheid.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00