GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Grondstoffen

ONZE GRONDSTOFFEN

Visolie – Algenolie – Olijfolie

NORSAN Grondstoffen

Om een uitstekend product te maken, zijn hoogwaardige grondstoffen essentieel. Bij NORSAN streven we naar niets minder dan het allerbeste voor onze klanten. Daarom gebruiken we uitsluitend grondstoffen van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd volgens strenge criteria.

Onze grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van strikte criteria, waaronder:

  • Een hoog gehalte aan omega-3
  • Alleen natuurlijke oliën; we gebruiken geen concentraten
  • De hoogste zuiverheid
  • “Verse” oliën met een aangename smaak

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We geloven in verantwoordelijkheid voor het milieu en onze oceanen. Daarom vertrouwen we op duurzame visserij volgens de certificeringsnormen van Friend of the Sea en milieuvriendelijke algenkweek. Op deze manier kunnen we niet alleen hoogwaardige producten leveren, maar ook bijdragen aan het behoud van de natuurlijke bronnen die we gebruiken.

Onze grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van strikte criteria. We zoeken naar grondstoffen met een hoog gehalte aan omega-3, omdat we in de kracht van deze essentiële vetzuren voor een gezonde levensstijl geloven. Bovendien gebruiken we alleen natuurlijke oliën, zonder concentraten, om de puurheid en versheid van onze producten te waarborgen. Onze oliën zijn vers en hebben een aangename smaak, waardoor ze niet alleen effectief zijn, maar ook lekker om in te nemen.

Klik op de symbolen aan de linkerkant voor meer informatie over de afzonderlijke grondstoffen. Wilt u meer weten over onze benadering van grondstoffen? Lees dan ook onze Productfilosofie. Met NORSAN kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten die goed zijn voor zowel uw gezondheid als het milieu.

Omega3-Natural-fish-oil

Visolie

Algenolie

lofoten-winter

Kabeljauwolie

oliven baum oel omega-3

Olijfolie

fos-logo friend of the sea

Certificaten

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00