GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Dit zijn wij

Wij zijn een Noors bedrijf dat gespecialiseerd is in omega-3-producten van hoge kwaliteit. Als pionier in de methodische aanpak met vetzuuranalyses hebben we natuurlijke omega-3 producten met hoge dosering ontwikkeld die een tekort aan omega-3 reguleren. NORSAN is een toonaangevend omega-3 merk in Europa en het meest verkochte omega-3 product in Duitse apotheken.

Met lezingen en informatiemateriaal informeren we over het belang van omega-3 vetzuren en het gezondheidseffect ervan, waarbij het eenvoudig meten van de omega-3 index in het lichaam een belangrijk onderdeel is. We streven naar een hogere omega-3-index in de bevolking en we hebben het gevoel dat we – stap voor stap – een positieve bijdrage leveren. Dit geeft ons plezier en vreugde als team. Lees hier meer over onze gezondheidsfilosofie.

De reis van NORSAN begon in 2006 in Noorwegen. Toen onze oprichter en CEO, Joakim Graff, in 2012 besloot om voor de liefde van Noorwegen naar Duitsland te verhuizen, werd Duitsland al snel het belangrijkste gebied.

In onze bagage hebben we een hoogwaardige natuurlijke visolie, onze Omega-3 Total, een missie en een duidelijke visie. Onze missie is altijd geweest om mensen te informeren over het belang en de effecten van omega-3 en om het aanbod van omega-3 te verbeteren door omega-3-producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Onze visie en ons doel, toen en nu, is om in elke keuken een omega-3 olie te kunnen vinden.

Omdat we ervan overtuigd waren en zijn, dat voedsel van hoge kwaliteit zo natuurlijk mogelijk moet blijven en moet worden genomen zoals het is. Trouw aan onze Productfilosofie Een goede olie hoeft niet “verstopt” te zitten in een capsule en hoort gewoon thuis in de keuken en in ons dagelijks leven.

Dit blijft onze focus en deze visie wordt door u bevestigd: NORSAN is nu het meest populaire omega-3 merk in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en heeft meer dan 150.000 gebruikers. We willen u uit de grond van ons hart bedanken voor het vertrouwen dat u in ons stelt en we werken er voortdurend aan om u de beste omega-3 oliën te blijven leveren.

Zijn NORSAN Omega-3 oliën voedingssupplementen?

Kort voor 8 uur op een maandagochtend gaat de telefoon: “Meneer Graff, u verkoopt geen voedingssupplementen, u verkoopt voedsel. Middelen om van te leven.”

Een paar jaar geleden – in 2014 – waren dit de woorden van een gerenommeerde professor in de geneeskunde die me enthousiast terugbelde, nadat hij de weken ervoor, voor het eerst kennis had gemaakt met NORSAN oliën. “Ja, professor, u hebt 100 % gelijk. Zo is het precies”, kon ik zelf nog enthousiaster en gelukkiger antwoorden. Het doet me veel plezier als anderen onze producten op precies dezelfde manier zien als wijzelf. Onze oliën zijn voedingsmiddelen, ook al hebben ze officieel het etiket voedingssupplement. Als ons gevraagd wordt wat onze oliën zo speciaal maakt, wat ons geheim is, is ons antwoord: er is eigenlijk geen geheim. Want voor ons is het vanzelfsprekend dat we visolie – en sinds een paar jaar ook algenolie – van de beste kwaliteit proberen aan te bieden. Dat proberen we zo simpel mogelijk te doen en met zo min mogelijk ingrediënten. Dat is alles. Als gespecialiseerd omega-3 bedrijf zien we het als onze taak om altijd de beste omega-3 oliën aan te bieden. Altijd natuurlijk. Altijd hooggedoseerd, bij voorkeur 2000 mg omega-3 per dag. Net als elk ander goed voedingsmiddel hoort een goede omega-3 olie in elke keuken thuis. Wat in Noorwegen al de norm is, zou binnenkort overal elders zijn weg moeten vinden.

Takk for tilliten, bedankt voor het vertrouwen.

Met vriendelijke groet, Joakim Graff
Oprichter en algemeen directeur

Uw NORSAN-team

Samen willen we een bijdrage aan de gezondheid van onze samenleving te leveren. Elke medewerker van NORSAN heeft altijd onze gezamenlijke missie, visie en doel voor ogen. En we kunnen u vertellen dat het een groot plezier is om aan zo’n belangrijke missie te werken. Niet in de laatste plaats door de vele positieve reacties van onze klanten en van therapeutische professionals. We zijn ook blij met jullie kritiek – want zo kunnen we samen beter worden in het vervullen van onze missie! En zo gaan vreugde en gezondheid hand in hand.

Ontdek meer over onze gezondheidsfilosofie.

De manier waarop we samenwerken wordt gekenmerkt door openheid, transparantie en vertrouwen. We vertrouwen op elkaar en steunen elkaar. We zijn bijzonder trots op onze bedrijfswaarden, omdat unieke producten van hoge kwaliteit alleen in een bijzondere bedrijfscultuur tot stand kunnen komen. Meer “gezondheid” en welzijn is de beste motivatie om er elke dag voor u te zijn.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn en we hebben een kantoor met bevriende collega’s in Winterhude, Hamburg. We zijn ook erg blij dat we teams hebben in Italië, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Polen en Litouwen,

Uw Klantenservice-Team


“Ik werk al heel lang bij NORSAN – mijn tweede familie… Een geweldig bedrijf waar ik met drie kinderen in een begripvol team kan werken. Competente persoonlijke ontwikkeling is hier net zo belangrijk als een eerlijke behandeling van mens en natuur.” Brit Brall

Uw Marketing-Team

“Wat ik het leukste vind aan werken bij NORSAN is dat je je eigen ideeën kunt inbrengen en daarbij ondersteund wordt. Daarnaast leer je altijd iets nieuws en als kers op de taart zijn er waardevolle producten waar je graag achter staat.” Sandra Maeke

Uw Logistieke-Team

“Oh man, ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om met zo’n geweldig team te werken.” Dana Hildebrandt

Uw gespecialiseerde Consulting-Team

“Passie, gezondheid en een gemeenschap hebben een grote invloed op het leven. NORSAN verenigt niet alleen deze waarden! Is er iets mooiers dan je werk als een missie te zien en altijd met een glimlach naar je werk te kunnen gaan? Naast het trainen van de vele experts is het een heerlijk gevoel om de wereld een beetje gezonder te kunnen maken. In één woord: geweldig!” Inga Andresen

Uw Verkoop-team

“Ik vind het erg leuk om bij NORSAN in de buitendienst farmacie te werken. De teamgeest, vooral als je meestal alleen werkt zoals ik, is gewoon geweldig. Ondanks mijn fulltime baan is er altijd genoeg tijd voor de belangrijkste dingen in mijn leven, mijn gezin en mijn twee kinderen. Dat heb ik te danken aan de flexibiliteit en dynamiek van NORSAN. Het stelt me in staat om met een glimlach elke extra mijl te gaan en onze geweldige bedrijfscultuur over te brengen naar de buitenwereld.” Kerstin Günes

Uw Franse team

“Ik ben in 2019 bij NORSAN komen werken om het Franse filiaal op te zetten. Het is heel spannend om een nieuw project te ontwikkelen op een blanco pagina en te profiteren van de steun en het vertrouwen van een geweldig team! De producten van NORSAN zijn simpelweg geweldig en van de hoogste kwaliteit! Ik hoop dat ik nog vele jaren aan de ontwikkeling van NORSAN kan blijven bijdragen!” Géraldine Payne

Uw Italiaanse-Team

“Vier jaar geleden – toen ik nog voor de voormalige NORSAN-distributeur werkte – besefte ik meteen dat ik iets bijzonders in handen had. Er was een geloofwaardige verklaring voor elke kritische opmerking over NORSAN producten en het merk, en het klopte allemaal. Dus ik realiseerde me al snel: waarom zou niet elke Italiaan een fles visolie naast zijn olijfolie hebben? Net als de Noren.

Ik werk nu een jaar bij NORSAN Italia en ik heb geleerd dat dit positieve gevoel ten opzichte van het merk en NORSAN oliën alleen door de goede mentaliteit en de fantastische werkfilosofie in het bedrijf kan komen. Daarom ben ik des te blijer dat ik kan helpen om de gemiddelde omega-3-index van Italianen naar een hoger niveau te tillen.” Dietmar Burger

Verantwoordelijkheid voor zeeën en oceanen

Als leverancier van mariene omega-3 vetzuren zijn we ons zeer bewust van onze gedeelde verantwoordelijkheid voor de bescherming van deze bron. We zijn blij dat we deze waardevolle visolie kunnen aanbieden, maar tegelijkertijd weten we dat we met oceanen en visbestanden duurzaam om moeten gaan. Ze zijn niet alleen van ons, maar ook van toekomstige generaties.

Duurzame visserij is cruciaal voor het behoud van visbestanden. Onze visolieproducten zijn Friend of the Sea gecertificeerd (FOS). Dit betekent onder andere dat alleen niet-overbeviste soorten worden gebruikt, dat de vismethoden de zeebodem niet beschadigen en dat de bijvangst minder dan 8% van de totale vangst bedraagt.

Als toonaangevend leverancier van omega-3-oliën beschouwen we de visbestanden wereldwijd als een hulpbron die op lange termijn beschermd moet worden.

Alleen als de mariene habitat behouden blijft, kan deze ook als voedselbron voor toekomstige generaties functioneren. We zien het daarom als onze vanzelfsprekende plicht om onze verantwoordelijkheid te nemen en een bijdrage te leveren aan de bescherming van de zeeën en wateren. Voor elk verkocht NORSAN product gaat 5 cent naar liefdadigheidsorganisaties die actief betrokken zijn bij de bescherming en het behoud van de biodiversiteit in onze zeeën en wateren. Hier vindt u meer informatie.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00