GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165, Haus E
13053 Berlin

Telefon: 030 555 788 990
Telefax: 030 555 788 999
Internet: norsan.nl
Email : info@norsan.nl

Geschäftsführer Joakim Graff

Belastingnummer: 37/458/52534
Omzetbelasting identificatienummer: DE 290402247
Plaatselijke rechtbank: Berlin HRB 177 515 B

1. Totstandkoming van het contract:

De bestelling wordt bevestigd op onze website door het bestelproces te voltooien met behulp van de bijbehorende knop.

2. Prijzen

De prijzen op het moment van bestelling zijn van toepassing. Onze prijzen zijn inclusief de wettelijke BTW van momenteel 9% op Omega-3 Totaal, Omega-3 Vegan, Omega-3 Capsules, Omega-3 Kids Olie, Omega-3 Kids Jelly en Omega-3 Arctic en 21% op de vetzuuranalyse. Verzendkosten worden apart op de factuur vermeld. Prijzen, promoties en eventuele kortingsbonnen zijn geldig tot de vermelde datum.

3. Verzendkosten

De verzendkosten bedragen € 5,00 (incl. 9% btw). Vanaf een aankoopwaarde van 49 € brengen wij geen verzendkosten in rekening.

4. Levering

We doen wat we kunnen om aan uw wensen te voldoen en het verzendproces snel in gang te zetten. Levering gebeurt per post door DHL. De producten worden afgeleverd op het door de klant opgegeven afleveradres, tenzij anders aangegeven. Houd er rekening mee dat uw pakket wordt verzonden vanuit Berlijn. Alle bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen verwerkt (behalve in het weekend en op feestdagen) na ontvangst van de e-mail met de orderbevestiging en ontvangst van de betaling.

Leveringen naar Polen, Italië, Frankrijk en Zwitserland zijn helaas niet mogelijk via onze Nederlandse website (norsan.nl). Als u onze producten vanuit deze landen wilt bestellen, ga dan naar de betreffende internationale site en bestel daar (in Zwitserland is dat de site van onze distributiepartner):

5. Betalingswijzen

U heeft de mogelijkheid om met Ideal of creditcard te kunnen betalen. In sommige gevallen kunnen we ook een factuur met een betalingsopdracht opstellen. . De factuur wordt u samen met de goederen toegestuurd. Vanaf een factuurbedrag van 200 € behouden wij ons het recht voor om na de aankoop contact met u op te nemen en eventueel vooruitbetaling te verlangen.

Bij betaling per factuur dient u het volledige bedrag binnen 14 dagen over te maken op de volgende rekening, onder vermelding van het factuurnummer:

Rekeninghouder: NORSAN GmbH
Bank: Commerzbank Frankfurt
BIC: COBADEFFXXX
IBAN: DE82 1004 0000 0333 0362 00

5. Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mailbericht van ons met een trackingnummer waarmee u de status kunt controleren. Wacht 48 uur totdat de trackinginformatie beschikbaar is.

Als u uw bestelling niet binnen 7 dagen na ontvangst van uw e-mail met de leveringsbevestiging heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via bestelling@norsan.nl met uw naam en bestelnummer en wij zullen het voor u beoordelen.

6. Retourneren, terugbetalen en ruilen

We accepteren retourzendingen tot 14 dagen na levering als het artikel ongebruikt en in originele staat is, en we zullen het volledige bedrag van uw bestelling en de verzendkosten terugbetalen.

Als uw bestelling beschadigd wordt afgeleverd, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail op bestelling@norsan.nl met uw bestelnummer en een foto van de toestand van het product. We bekijken dit per geval, maar zullen ons best doen om een gepaste oplossing te vinden.

Retouradres:
NORSAN GmbH
Plauener Str. 163-165, Gebouw E
13053 Berlijn

Tel.: 030 555 788 990

7Klachten

Als u vragen, problemen of klachten heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. (info@norsan.nl)

8. Eigendomsvoorbehoud

De geleverde goederen blijven eigendom van NORSAN GmbH totdat de koopprijs volledig is betaald. De klant is niet gemachtigd om de door ons geleverde goederen die onder het eigendomsvoorbehoud vallen door te verkopen.

9. Diversen

Voedingssupplementen moeten zorgvuldig en buiten het bereik van kinderen worden bewaard. Bijsluiters bij de verpakking en gebruiksaanwijzingen moeten in acht worden genomen.
Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Onder voorbehoud van product- en prijswijzigingen, druk- of rekenfouten en fouten in woord en beeld.
Alle rechten op de gebruikte teksten, foto’s, tekeningen en grafische vormgeving zijn voorbehouden aan NORSAN GmbH. Elke reproductie of ander gebruik anders dan voor persoonlijk gebruik is niet toegestaan zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Alternatieve geschillenbeslechting krachtens art. 14 lid 1 ODR-VO en § 36 VSBG:

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat u kunt vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr. Wij zijn niet verplicht of bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00