GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

NORSAN OLIËN – DE VOORKEUR VAN ARTSEN EN DESKUNDIGEN

Onze NORSAN Omega-3 oliën worden vanwege hun hoge kwaliteit en effectiviteit door vele artsen en deskundigen verkozen. We zijn er trots op dat onze producten nu door meer dan 5.000 artsen en therapeuten in heel Europa worden aanbevolen. Bovendien wordt het merk NORSAN steeds vaker vermeld in vakliteratuur.

WORD ONZE EXPERT

Contactformulier

WORD ONZE EXPERT Form

Hoe we samen kunnen werken om de omega-3-niveaus in de gemeenschap te verhogen:

  1. Meld u aan via het bovenstaande contactformulier – we nemen contact met u op via e-mail of telefonisch.
  2. Test onze producten GRATIS en vrijblijvend.
  3. Word onze expert, bestel producten goedkoper voor uzelf en uw patiënten en profiteer van ons affiliate programma
  4. Word onze spreker op talloze conferenties, online seminars en social media events
  5. Zorg samen met NORSAN voor de omega-3 index van uw patiënten!

Bent u een zorgprofessional, zoals een fysiotherapeut, sportcoach, therapeut, diëtist, voedingsdeskundige, of beheert u een wellnesscentrum of spa?

Wilt u NORSAN producten bestellen of GRATIS testen met uw team? Of wilt u meer informatie over de rol van mariene omega-3 vetzuren en hun belang in het dagelijks leven, inclusief medische publicaties en de laatste onderzoeksresultaten?

Voor Artsen

NORSAN organiseert jaarlijks ongeveer 150 conferenties en webinars over onderwerpen gerelateerd aan omega-3 vetzuren. We moedigen u aan om samen te werken als Expert, deel te nemen, en ook kennis te maken met materiaal van eerdere evenementen. Tijdens onze gespecialiseerde Omega-3-seminars leert u praktische informatie en voorbeelden van therapieën met het gebruik van omega-3 vetzuren. Het is ook een professionele uitwisseling van informatie en ervaringen met collega’s en specialisten uit verschillende medische disciplines.

Voor apothekers en retailers

Het merk NORSAN is momenteel de nummer 1 in het segment van vloeibare omega-3 supplementen in apotheken in Duitstalige landen. Onze producten zijn op grote schaal beschikbaar in online en stationaire apotheken in Duitsland, Oostenrijk, Italië en geleidelijk ook in Frankrijk. Geïnteresseerde apothekers en detailhandelaars worden uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor meer informatie over ons aanbod voor zakenpartners. Uw team is van harte welkom om onze producten te testen!

Voor fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen

We bieden ook samenwerking aan voor specialisten op het gebied van diëtetiek, gezond leven en sportgeneeskunde, inclusief onder andere een speciale prijslijst voor hun patiënten. Onze producten worden succesvol gebruikt door topsporters, waaronder de Olympisch kampioen biatlon en spelers van de 1e Duitse Bundesliga. We nodigen u uit om ons uitgebreide achtergrondmateriaal over omega-3 in de sport te lezen en onze producten met uw team te testen.

We nodigen alle professionals die geïnteresseerd zijn in het onderwerp omega-3 vetzuren uit om zich bij ons aan te sluiten. Sluit u aan bij de meer dan 5.000 artsen, apothekers en therapeuten in heel Europa die ons vertrouwen en de kwaliteit van onze producten waarderen.

Test NORSAN producten gratis samen met uw team en wordt onze Expert tijdens seminars en webinars voor artsen, specialisten en patiënten!

Neem contact met ons op voor meer informatie over NORSAN Omega-3 producten en om te profiteren van onze professionele tarieven.

Email: info@norsan.nl

Tel: +49 15221706602

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00