GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Waarom Norsan?

Daarom is NORSAN de juiste keuze voor omega-3

“Er zijn twee centrale ideeën achter alles wat we doen bij NORSAN: het verspreiden van kennis over de effecten van omega-3 vetzuren en het verbeteren van het omega-3 aanbod door omega-3 producten van hoge kwaliteit aan te bieden. De reis van NORSAN begon ongeveer 10 jaar geleden met vloeibare visolie van hoge kwaliteit. Vanaf het begin waren we ervan overtuigd dat een natuurlijke vis- of algenolie van hoge kwaliteit in zijn natuurlijke vorm moest blijven en niet in capsules moest worden “verstopt”. Dit is nog steeds onze focus en deze visie wordt door u bevestigd: NORSAN is nu het populairste omega-3 merk in Duitsland en Oostenrijk, waar we erg dankbaar voor zijn.

Takk for tilliten, bedankt voor het vertrouwen.
Met vriendelijke groet, Joakim Graff
Oprichter en algemeen directeur

NORSAN in het kort

Aanbevolen door artsen

NORSAN wordt door meer dan 5.000 artsen en therapeuten aanbevolen.. Met de diagnosemethode die NORSAN gebruikt, kunnen artsen het effect van omega-3 in het lichaam meten.

Naar het netwerk van NORSAN-deskundigen

Uitstekende kwaliteit

Voor de productie van onze oliën gebruiken we unieke zuiveringsprocessen en technieken om de hoogste zuiverheid en kwaliteit te kunnen garanderen. We vermijden bewust het gebruik van kunstmatige concentraten.

Alles over de kwaliteit van onze grondstoffen

Meetbare effecten

De vetzuuranalyse biedt de mogelijkheid om de individuele voorraadstatus van vetzuren in het lichaam te meten. Hierdoor kunt u gemakkelijk en het effect van het gebruik van onze producten wetenschappelijk verifiëren. Dit product zal binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

Duurzaam werken

Vis en visbestanden zijn een beperkte en waardevolle bron. We zien het daarom als onze plicht om prioriteit te geven aan duurzame visserij en een duurzame benadering van onze producten. Verantwoord gebruik van mariene bronnen te leggen.

Over onze productfilosofie

Hooggedoseerd

Op basis van de resultaten van verschillende onderzoeken en empirische waarden van meer dan 30.000 vetzuuranalyses raden we een dosering van 2.000 mg omega-3 vetzuren per dag aan. Slechts één eetlepel NORSAN Omega-3 olie per dag voldoet aan deze behoefte.

Meer over de optimale omega-3-dosering

Eersteklas klantenservice met hart en ziel

Als u vragen heeft over onze producten, verzending of iets anders dat met omega-3 te maken heeft, staat onze klantenservice tot uw beschikking. en kijkt ernaar uit om ideeën met u uit te wisselen.

Alles over ons team

Aangepast aan uw individuele behoeften

We raden een langdurig gebruik van omega-3, omdat preventieve en therapeutische effecten alleen door langdurige en regelmatige inname kunnen worden bereikt. De verschillende fasen van ons leven brengen echter ook verschillende behoeften met zich mee. Kinderen hebben bijvoorbeeld andere behoeften aan omega-3 dan volwassenen en voor wie veel reist, is omega-3-olie niet altijd makkelijk mee te nemen. De NORSAN producten zijn afgestemd op uw individuele behoeften. Dit geeft u de mogelijkheid om te beslissen welk product het beste bij u past.

Waarom rechtstreeks bij ons bestellen? Uw voordelen:

Altijd de meest verse producten

Als u via onze shop bestelt, ontvangt u altijd gegarandeerd de nieuwste partij.

Onverslaanbare klantenservice

Of het nu een vraag is over de verzending, het product of iets anders. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar.

Snelle en veilige verzending

Ons eigen team zorgt voor een snelle verzending. In de zomer gebruiken we gekoelde verzending om ervoor te zorgen dat de oliën u in topkwaliteit bereiken.

5 cent voor de oceanen per product

Voor elk verkocht NORSAN-product gaat 5 cent naar liefdadigheidsorganisaties die actief betrokken zijn bij de bescherming en het behoud van de biodiversiteit in onze zeeën en wateren.

Hey, ik ben Mira en ik werk al bijna 3 jaar in het geweldige klantenserviceteam van NORSAN. Mijn dagelijks werk draait om onze missie om mensen te informeren en voor te lichten over de waardevolle omega-3 vetzuren en hun positieve effecten. Daarom zijn we blij met elke vraag die ons per e-mail, fax of telefoon bereikt. We krijgen ook regelmatig geweldige feedback over onze snelle verzending, onze persoonlijke service en de fantastische NORSAN-pakketten die met liefde worden ingepakt. Dat vind ik het leukste aan mijn werk hier bij NORSAN.

Mira Lampe
Klantenservice
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00