GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Omega-3 Producten voor kinderen

Brainfood voor de kleinsten

Natuurlijke omega-3 met hoge dosis // olie of jelly// lekker en gemakkelijk in te nemen

NORSAN KID’s – Omega-3 producten voor kinderen, het beste voor onze kleinsten

De NORSAN Omega-3 KIDS olie (150ml) bevat een combinatie van kabeljauwolie (rijk aan DHA) en visolie (rijk aan EPA) in een gebalanceerde verhouding. Als antioxidant is onze hoogwaardige, biologische olijfolie toegevoegd. De toch al aangename smaak wordt aangevuld met de natuurlijke sinaasappelolie (zonder aroma), die de olie een fruitige nasmaak geeft.

Beide mariene vetzuren EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) zijn belangrijk voor een goede mentale en fysieke ontwikkeling van een kind. Onze hersenen bestaan voor 60% uit vet, waarvan 20% uit omega-3 vetzuren. Embryo’s, pasgeborenen en kinderen hebben omega-3 vooral nodig voor de ontwikkeling van de hersenen en de ogen. Bovendien kunnen hyperactiviteitsstoornissen en concentratieproblemen gecompenseerd worden door voldoende omega-3 in het lichaam (kan gemeten worden in het bloed met de omega-3 test). De hoge kwaliteit en versheid van onze grondstoffen garanderen een goede smaak en een gemakkelijke inname.

Plan B

Onze fruitige, heerlijke jellies met aardbei-citroensmaak zijn gemakkelijk in porties te verdelen en smaken bijna elk kind goed. Onze Omega-3 producten voor kinderen zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en suiker. Ze zijn perfect om op te kauwen en zuigen. Een gezond snoepje dat alle belangrijke ingrediënten bevat, net als onze KIDS olie.

Hoe kan ik de kleine overtuigen?

Onze tips en trucs

Regelmatige inname van omega-3 is belangrijk voor de allerkleinsten. Dat is duidelijk. Maar hoe overtuig je hen om het in te nemen? Nuttige tips voor ouders rechtstreeks van de NORSAN-familie. Onze 3 favoriete tips om de speelse inname van omega-3 nog leuker te maken voor de kleintjes.

De pap-berg

Door verschillende soorten granenpap of fruitpuree te roeren, kunnen de kleintjes de KIDS olie niet herkennen of proeven.

De vliegende lepel

Als de lepel een vliegtuig wordt en papa en mama grappige geluiden maken, lichten de ogen van veel kinderen op. En met veel plezier en spelletjes landt het vliegtuig op de tong. Let op: Morsgevaar! Ouderlijk vermogen: Authentieke vluchtsimulatie.

Het idee van de superkracht

Kinderen ervaren hun eigen capaciteiten volgens het sneller-hoger-verder principe en vinden alles geweldig wat deze waarden ondersteunt. Een dagelijkse lepel omega-3 zorgt er bijvoorbeeld voor dat de voetbal iets hoger vliegt als hij hoog wordt geschopt. Dit kan ook op een voorbeeldige manier voor volwassenen worden geïmplementeerd.

Laat een reactie achter

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00