GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Norsan Omega-3 Arktis

Het witte goud van Noorwegen

Noorse levertraan rijk aan omega-3

Norsan Omega-3 Arktis – Noorse levertraan

Kabeljauw, het “witte goud” van Noorwegen, is van nature rijk aan omega-3 vetzuren. Het grootste kabeljauwbestand ter wereld bevindt zich in de Noorse wateren en de Noren hebben altijd geweten hoe ze zich aan deze schat konden helpen. De omega-3 rijke olie van de kabeljauwlever wordt gebruikt in de NORSAN Arktis producten.

Duurzame visserij

We maken NORSAN Arktis olie van vis die we voor de kust van Noorwegen, ten noorden van de poolcirkel, vangen. De visserij is gebonden aan bijzonder strenge en duurzame regels. Dit heeft de afgelopen jaren geleid tot recordhoeveelheden kabeljauw in de Noordzee.

Norsan Omega-3 Arktis – natuurlijk rijk aan omega 3

De olie uit levertraan is van nature rijk aan omega-3 vetzuren, vooral DHA. Eén eetlepel (10ml) Artkis olie bevat 2.000 mg omega-3. De natuurlijke levertraan bestaat uit meer dan 50 verschillende vetzuren. Deze natuurlijke olie is de basis voor NORSAN Artkis olie (fles van 200ml) en NORSAN Artkis capsules (120 capsules).

Zuiver en “Vers”

 

We verwerken de kabeljauw enkele uren na de vangst. In een meerfasig zuiveringsproces reinigen en zuiveren we de kabeljauwolie.Met NORSAN Arktis bent u zeker van de beste kwaliteit.

Extractie en reiniging

De NORSAN levertraan is het eindproduct na een voorzichtige, maar effectieve extractie, filtratie en reiniging. De visvangst vindt plaats in de winter en de lage temperaturen samen met de korte afstanden zorgen voor de beste omstandigheden voor de hele waardeketen.

Laag totox-niveau

Nieuwe installaties met een anaerobe omgeving resulteren in levertraan van hoge kwaliteit. De lage TOTOX-waarde (de totale oxidatiewaarde van de olie) tussen 2 en 5 wijst op een hoge “versheid” van de olie. De versheid is niet alleen zichtbaar in de labocertificaten van de olie, maar ook in de aangename smaak van de olie.

Certificeringen

Friends of the Sea

NORSAN Arktis visolie is Friend of the Sea (FOS) gecertificeerd, wat garandeert dat de olie van duurzame visserij afkomstig is.

  • Onze producten zijn afkomstig van visbestanden die niet overbevist worden.
  • Preventie van vispraktijken waarbij bedreigde soorten als bijvangst gevangen worden.
  • Vermindering van vispraktijken die een negatieve impact op het ecosysteem hebben.
  • De visserij en olie-extractie is energie-efficiënt.
  • Praktijken omvatten hoge standaarden van sociale verantwoordelijkheid.

IFOS (5 sterren)

IFOS-certificering (The International Fish Oil Standards Program) is een onafhankelijk test- en certificeringsprogramma voor visoliën. Het programma test de eindproducten.

IFOS stelt wereldwijd de hoogste normen voor zuiverheid, werkzaamheid en versheid. We evalueren omega-3 supplementen op basis van 5 criteria.. Onze NORSAN visoliën voldoen volledig aan al deze criteria. Om deze reden heeft IFOS aan elk van de NORSAN vloeibare visoliën en capsules de hoogste beoordeling toegekend.

 

Laat een reactie achter

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00