Gezonde no-bake hazelnoot-karamelbonbons met omega-3
Heeft u al gezonde no-bake hazelnoot-karamelbonbons met omega-3 geprobeerd? Stap in de wereld van gezonde traktaties met dit verrukkelijke recept voor no-bake hazelnoot-karamelbonbons. De combinatie van de romige pralinécrème, de knapperige koekjes en de decadente chocolade zorgt voor een smaakexplosie die uw smaakpapillen zal verwennen. Bovendien zijn deze bonbons gevuld met voedzame ingrediënten, waaronder omega-3, waardoor ze niet alleen lekker zijn, maar ook goed voor uw gezondheid. Of u nu op zoek bent naar een smakelijke snack voor onderweg of een verwenmomentje, deze bonbons zijn altijd een goede keuze. Volg het eenvoudige recept en laat jezelf verwennen met deze heerlijke lekkernijen.
Ingrediënten
Pralinécrème:
– 65 g hazelnootboter
– 65 g bruine amandelboter
– 40 g dadelpoeder
– 2 el ahornsiroop
– 15 g water
– 1 flinke snuf vanillepoeder
– 1tl NORSAN Omega- Vegan of een omega-3 olie naar keuze
Koekjes:
– 100 g volkoren beschuit
– 25 ml amandelmelk
– 150 g pure chocolade
– 50 g gehakte hazelnoten
– 10 g rauw cacaopoeder
Toppings:
– 50 g gehakte hazelnoten voor de topping
– 50 g pure chocolade voor de bovenkant
Voorbereiding:
- Meng alle ingrediënten voor de pralinécrème in een glas.
- Meng alle ingrediënten voor de koekjes in een kom totdat het een grof mengsel wordt.
- Vorm koekjes.
- Werk af met de pralinécrème, gesmolten chocolade en gehakte hazelnoten.
- Zet 1-2 uur in de koelkast of 15 minuten in de vriezer.
Eet smakelijk 🙂
Foto en recept Marion Fischer