GRATIS verzending vanaf € 49
KORTING op 3 producten

Eiwitrijke linzenwraps met omega-3

Eiwitrijke linzenwraps met omega-3


Ingrediënten voor ongeveer 8 wraps


– 250 g linzen, geweekt in 800 ml water
– 400 ml water
– Zout & peper naar smaak
– Optioneel: 2 theelepels groentebouillonpasta (of alternatieve smaakmaker)
– Olijfolie om te bakken

voor de coating:
– Toppings naar keuze – bijvoorbeeld hummus en rucola.

1 eetlepel NORSAN per portie Omega-3 Total1 el Omega-3 Arktis of 1 theelepel NORSAN Omega-3 Vegan Olie

Ingrediënten voor ongeveer 8 wraps


– 250 g linzen, geweekt in 800 ml water
– 400 ml water
– Zout & peper naar smaak
– Optioneel: 2 theelepels groentebouillonpasta (of alternatieve smaakmaker)
– Olijfolie om te bakken

voor de coating:
– Toppings naar keuze – bijvoorbeeld hummus en rucola.

1 eetlepel NORSAN per portie Omega-3 Total1 el NORSAN Omega-3 Arktisof 1 theelepel NORSAN Omega-3 Vegan Olie

Eiwitrijke Linzenwraps met Omega-3

  1. Spoel de linzen af en giet ongeveer 800 ml water in een grote kom. Laat vervolgens minimaal 2 uur weken (werkt ook goed ‘s nachts).
  2. Spoel de linzen opnieuw af en doe ze in een blender. Voeg 400 ml water, zout, peper en 2 theelepels groentebouillonpasta naar smaak toe en mix tot een gladde pasta.
  3. Giet het beslag in een hete pan met olie en verdeel gelijkmatig met een houten lepel. De wraps kunnen theoretisch ook zonder olie in een pan met antiaanbaklaag worden gebakken.
  4. Werk af zoals u wilt en geniet vers. Als u te veel wraps overhoudt, kunt u ze ook in porties invriezen.
  5. Giet tot slot de omega-3 olie over de toppings of roer er een heerlijke saus van.

Eet smakelijk 🙂


Laat een reactie achter

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 artikelen - 0,00