Eiwitrijke linzenwraps met omega-3
Ingrediënten voor ongeveer 8 wraps
– 250 g linzen, geweekt in 800 ml water
– 400 ml water
– Zout & peper naar smaak
– Optioneel: 2 theelepels groentebouillonpasta (of alternatieve smaakmaker)
– Olijfolie om te bakken
voor de coating:
– Toppings naar keuze – bijvoorbeeld hummus en rucola.
1 eetlepel NORSAN per portie Omega-3 Total, 1 el Omega-3 Arktis of 1 theelepel NORSAN Omega-3 Vegan Olie
Ingrediënten voor ongeveer 8 wraps
– 250 g linzen, geweekt in 800 ml water
– 400 ml water
– Zout & peper naar smaak
– Optioneel: 2 theelepels groentebouillonpasta (of alternatieve smaakmaker)
– Olijfolie om te bakken
voor de coating:
– Toppings naar keuze – bijvoorbeeld hummus en rucola.
1 eetlepel NORSAN per portie Omega-3 Total, 1 el NORSAN Omega-3 Arktisof 1 theelepel NORSAN Omega-3 Vegan Olie
Eiwitrijke Linzenwraps met Omega-3
- Spoel de linzen af en giet ongeveer 800 ml water in een grote kom. Laat vervolgens minimaal 2 uur weken (werkt ook goed ‘s nachts).
- Spoel de linzen opnieuw af en doe ze in een blender. Voeg 400 ml water, zout, peper en 2 theelepels groentebouillonpasta naar smaak toe en mix tot een gladde pasta.
- Giet het beslag in een hete pan met olie en verdeel gelijkmatig met een houten lepel. De wraps kunnen theoretisch ook zonder olie in een pan met antiaanbaklaag worden gebakken.
- Werk af zoals u wilt en geniet vers. Als u te veel wraps overhoudt, kunt u ze ook in porties invriezen.
- Giet tot slot de omega-3 olie over de toppings of roer er een heerlijke saus van.
Eet smakelijk 🙂